Novinky pro sezonu 2025

Stálí klienti již využívají své výsady první volby a objednávky s možností rezervace termínů na rok 2025 již běží.

Nezmeškejte možnost rezervace svého nej termínu - ideální čas objednat bez rizika je právě teď. 

Kupon: 2025Early

Využijte včasný bonus - slevu 1000 Kč na objednávku pro rok 2025. Platné pro objednávky zaplacené do 31.10.2024, pro plavby na celou příští sezonu. Nelze sčítat s jinými slevami. 

Všechny lodě se podařilo uchránit před povodněmi, ale plavební sezona zejména na Vltavě již skončila.

U nás ale nespíme - už pro vás připravujeme sadu novinek na sezonu 2025

_________________

Nová sezona je prodloužena: 15. dubna - 30. října 2025 

V dubnu nám můžete pomoci rozjet sezonu za neskutečně dobré peníze! A k tomu jsme zjednodušili turnusy plavby. Jaké jsou?

Díky novým turnusům a XL víkendům stihnete třeba z Českého Vrbného až do Týna a soutok s Lužnicí, a nebudete se muset hned vracet zpět. Z Mělníka zase pohodlně doplujete do Brandýsa, třeba vyzkoušet nové přístaviště. Přidali  jsme nový typ týdenního pobytu ČTVRTEK 17:00 - ČTVRTEK 11:00. Není třeba dovolená navíc a po plavbě máte ještě pátek i víkend volný před sebou!
Nové jsou dubnové a květnové pobyty - 3 noci ve všední dny s výbornými cenami. 

Nové turnusy i ceny najdete vždy na stránce každé lodi.  

Záruky pro naše zákazníky na rok 2025

Na Labi už jako doma!

Kotviště najdete přímo v Přístavu Mělník u soutoku řek Vltavy a Labe. Nově můžete od letošního srpna stát s loděmi na mole Viking přímo pod Mělnickým zámkem. 
Možnosti cesty a popis trasy, komory a další informace pro vás najdete už nyní v sekci Plánování plavby

 

Pojištění kauce 2025

Doporučujeme pojištění kauce, které u nás lze sjednat u BoatSafe. Pojištění kryje propadnutí kauce v důsledku poškození či zničení plavidla nebo jeho vybavení. Kauci můžete pojistit i přímo před nástupem do lodi. a prožijete plavbu úplně bez obav.  

Darujte plavbu na lodi - dárkové poukazy již od 2.990 Kč 

Na našem eshopu najdete dárkové poukazy pro zážitkové plavby. Třeba zážitkové dvě hodiny na lodi spojené s výukou a vyzkoušením lodi jen pro vás. Nebo chcete aby si vaši obdarovaní vybrali sami? Pak si vyberte dárkový poukaz v libovolné hodnotě a použijte ho na jakoukoliv plavbu u nás na webu. Dárkové a zážitkové vouchery najdete na našem eshopu.  

A to nejlepší na závěr. Hausbót Charlotte projde upgradem a získá příďové řízení a centrální topení, a také očekáváme novou loď ve flotile! Budete ji moci objednávat již během října. 

Využijte first minute a rezervujte si své temríny již teď, jde to bez rizika. 

Těšíme se na vás již od dubna 2025 na obou řekách!